6 vicces PLL "miért?" :D

Egyik kedvenc sorozatunk, az amerikai Pretty Little Liars sokunkat, már évek óta rabságban tart, hiszen mondanom sem kell, pár epizód után hogyan szippantja be az ember lányát, Hanna, Aria, Spencer és Emily története. Biztosan bennetek is felmerült már, hogy miként is tud ugyanúgy bűvkörében tartani minket 6 év óta ez a rejtélyekkel teli, sokszor elég idegőrlő számba menő sorozat. Ezt a kérdéskört most nem tisztem megvitatni, viszont a kedvenc PLL-esen abszurd dolgokból hoztam egy csokorra valót, hogy mosolyoghassunk egyet rajtuk.

6. A MonA dolog

Hogy képesek a lányok azok után is szövetkezni Mona-val, hogy kiderült, ezelőtt 4 évvel bizony ő is a nagy betűs A csapat tagja volt. Most akkor hogy is van ez? Ő is ellenség volt, de megszánva a csajokat újra megtért és immáron a pozitív szereplők táborát erősítve lázad über A ellen Hannáék oldalán? Nem fura, hogy mindig képbe kerül és a lányok sosem hajtják el egyértelműen melegebb éghajlat felé?

5. 911! Rémlik?

Hogy a fenébe nem jutott még soha odáig el a sztori, hogy hivatalos úton is bevonják a történetbe a rendőrséget? De komolyan, volt már tűzvész, volt már halál, az eltűnésekről ne is beszéljünk, de a csajok valahogy mindig kihúzzák a hivatalos segítség nélkül, tűsarkokon, piros rúzzsal.... Hogy lehet, hogy nem fordulnak újra és újra a rendőrséghez, ahelyett, hogy nagyobb és nagyobb bajba sodornák önmagukat? Tudom, tudom a történet ezt kívánja...

4. A, Á, B...

Karöltve jön a rendőrség kérdéskörével, az a rengeteg gyanúsított, akiket minden egyes évad végén A-nak tituláltak a rendezők, forgatókönyvírók, producerek, hogy teljes egész fél éven át dőljenek kardjukba a rajongók, a tipikus "Na ne máár!" érzéssel. Ilyen volt Toby meg Ezra esete is, aztán már szinte meg sem lepődtünk Charles vagyis CeCe bonyolult történetén. Kérdem én, honnan is indultunk? Egy záróévadnyi megmagyarázós, kapcsolat felvázolós résszel jönnének nekünk az alkotók, már nem azért... :D

3. BFF de bármi áron?

Az öt lány gyerekkori barátsága minden kétséget kizárólag nagyon erős. De reális, hogy egy telefonhívás hatására a négy felnőtt nőből mind a négyen fejüket veszve rohannak vissza a kísérteties múlttal átitatott szülővárosukba, jelenlegi életüket félredobva? Mi van a karrierrel, az új szerelmekkel, új otthonnal, új barátokkal? Tudom, tudom, mese habbal...ezért IS imádjuk :)

2. A "pretty" szó új értelmet nyer...

Újra meg újra el kell képednem nekem, mint földi halandónak, hogy képes ez az öt, nő bőrébe bújt földönkívüli minden egyes nap, minden egyes helyzetben toppon lenni, akár smink nélkül is magabiztosan fellépni, és soha mellé nem lőni egy outfit-tel sem. Nem, ha a többit el is hinném, ez biztos, hogy csak a képernyőn mehet így, de most tényleg lányok, nincs igazam?

 

1. És mégis...

Hogy lehet, hogy hiába a kismillió megválaszolatlan kérdés, a "Na ne máár" típusú felkiáltások, mégis újra meg újra a képernyő, ökhm, illetve a monitor elé szegeznek minket a sorozat újabb és újabb epizódjai?! Mindegy is, ez így van jól, elvégre lányok vagyunk, jogunk van sorozatokat analizálni, sőt mi több, kritizálni de mégis imádni őket. :)

FACEBOOK: Rúzsfolt Blog

 

Címkék: Humor, Véleménybox