Piroska és a farkas sztorija

Az utóbbi hetekben tele van a média, a nőket molesztáló, nem normális barmok és naiv kislányok történeteivel. Nevet nem is kell említeni mindenki tisztában van vele, hogy országunk híres-neves tóparti fesztiváljának történései alapján került reflektor fénybe ez az évszázados probléma. De mi a helyzet valójában, ha nem a média által gerjesztett manipulációra ugrunk egyből?

Hat dekoratív kis hölgy, akiknek aznap túl jó volt a buli, úgy gondolta, hogy muris lesz a színpadon rázni, majd a backstage-ből posztolgatni a közösségi oldalakra. Hogy gondoltak-e a veszélyre, azt nem lehet tudni, annak aki nem volt velük, de abban biztosak lehetünk, hogy aki elmegy a barátaival egy ekkora szabású fesztiválra és fel mer menni táncolni a nagy tömeg elé a színpadra, az valamilyen szinten életre való, magabiztos fiatal lány, nem pedig egy naiv kisgyerek. Hogy milyen tekintetben értjük ezt, azt nem kell magyarázni, de ne mondja nekem senki, hogy ezek a lányok nem hallottak még a nagy bulik még nagyobb veszélyeiről, Piroska és a farkas történetéről, avagy a bunkó parasztok térhódításáról. Elég naiv kis lelkem van, de azt nem tudom benyelni, hogy minden vészjelző hang nélkül, totál biztosan magukban és ismeretlen sztárjaikban ugrottak le a színpad mögé a fiúk öltözőjébe. Nos hozzáteszem ez nem elítélendő. Minden ember saját döntésén múlik, hogy melyik utat választja, a miértekkel pedig csak és kizárólag neki, saját magának van joga foglalkozni, nincs kinek számot tenni, már ha felnőtt emberről beszélünk és ha jól tudom itt mindegyik lány nagykorú volt. Szóval valaki felett pálcát törni felesleges butaság, így én sem teszem.

Az viszont már felháborító, hogy ekkora perpatvart generálnak mindabból, amit pár italtól túlfűtött tini lány csinált és választott! Mert hogy ezt ők választották. Nem hallottam, hogy bevonszolták volna őket hátra, vagy erőszakkal kényszerítették volna őket bármire is. Mert bizony ilyenek is történnek, amikor tényleg nem a túlfűtött hév viszi bele az ember lányát a csúnya a dolgokba, hanem az élet meg a kiszámíthatatlan sors. Beszéljünk inkább arról, hogy azok a férfiak mit érdemelnek, akik nem a lányok kihasználására hajtanak, hanem ocsmány módon, erőszakkal veszik el azt, amit máshogy nem kaphatnának meg. Van belőlük jó pár! 

Igen, leszögezem én is, hogy irtó ronda dolog valakit tudtán kívül bedrogoztatni, elkábítani, de ahhoz, hogy valaki eljusson egy ilyen szituációban a mai világban nem feltétlenül csak naiv jóhiszeműség kell, hanem bátorság, felelőtlenség meg egy jó nagy fokú önhittség is, "én már pediglen ezt megtehetem" alapon. A fiúkat vonják csak felelősségre, nem védem én egyik gerinctelen puha pöcsűt sem, de a lányokat sem tudom sajnálni, mert számomra hihetetlen, hogy létezzen olyan fokú naivság a mai tinédzserekben vagy fiatal felnőttekben, ami egy átmulatott éjszaka után a kedvenc sztárpasim öltözőjébe sodorjon merő kedvességtől vezérelve és annyit várva is cserébe.

FACEBOOK: Rúzsfolt Blog

Címkék: Aktuális