Egy vásárlás örömei női és férfi szemmel :)

A vásárlásnak vannak bizonyos szakaszai, amik másfajta reakciót váltanak ki a férfiakból és megint mást a nőkből. :)) Lássuk, mi ez az 5 fázis első körben a nőknél, majd az erősebbik nem szemszögéből. :)

love-shopping_logo.jpg

1. Belép a boltba, szinte megcsapja a sok új bódító lehetőség illata. Ha balra néz csinos ki szoknyák, ha jobbra, akkor megtalálja az amúgyis szükséges nadrágokat (hiszen már vagy 1 hónapja nem vett újat, a régi meg már olyan elnyúzott, hogy muszáj beruházni egy új gatyóra, nincs mese.) Szóval a nadrágok felé elindul, de még mindig kicsit mámoros a hatalmas választéktól…

2. Aztán egyszer csak fordul egyet és végül a koktél ruháknál köt ki. Annyira csinosak és úgyis kell egyet venni, hiszen közeleg az az esküvő, amire hivatalosak 4 hónap múlva, addig már esélye sincsen ilyen szépet találni. És ennyiért?? Vétek lenne itt hagyni, felpróbálja…

3. De a próbafülkéhez menet még meglát egy-két csinos blúzt is, ami szintén le van árazva, miért ne vihetné be magával azt is? Ha jól áll, akkor maradnak, ha nem , akkor csak a kis ruha a nadrággal. Jaj tényleg, a nadrág! Hogy is felejthette el. Vissza az üzlet elejére.

4. A nadrágok között sokon megakad az a ragyogó szeme. Tetszik neki a királykék és a vadabb piros vászon is, de ezekhez nehezebb öltözködni, figyelembe kell venni, hogy a szürkéhez és a barnához bármi megy. Azt kérdezi, a párjától melyik tetszik jobban, mire az legyint, erre ő kicsit elhúzza keskeny száját és bevisz a vadabb színekből is kettőt, meg az átlagosnak véltekből is kettőt.

5. Oké, cél ért, már csak a próba van hátra. A ruha tökéletesen áll mintha ráöntötték volna, pár kép az instára, aztán jöhetnek a gatyók. Újabb fél óra pózolás, hogy átküldhesse a barátnőknek, akik segítenek dönteni, melyik szín mellett döntsön. Amíg a válaszra vár, megpróbálja a blúzokat. Ez annyira nem nyeri el a tetszését, azt mondja úgy áll rajta mint egy zsák, inkább le is veszi gyorsan. Megjön a válasz, hogy a naci-problémát jegelje, mert új árut kaptak abban a nem rég nyílt boltban és ott sokkal csinosabbakat is találhat ilyen áron. Hmm… Hmm… Ezt nem hagyhatja ki. Belebújik újra a csinos kis ruhába és csak most látja, hogy oldalt a varrásmentén ugyan, de még is csak egy szakadásnak nevezhető hiba éktelenkedik rajta. Nem, nem… Akkor inkább még széjjel néz, augusztusig van idő. Üres kézzel, szomorú szemmel távozik a boltból. Fél óra múlva azonban újra lángra kel a remény szikrája szemében a következő boltba lépve. :)

 

man-shopping1.jpg

A férfiak szemszögéből:

1. Az üzletbe érkezve megcsapja a halál szaga. Mennyi unalmas óra vár itt rá. Sebaj ha már úgyis itt kell dekkolnia, szétnéz a férfi részlegen, hátha…

2. Talált is egy egész jó inget, meg egy övet is, amire már rég szüksége volt. Felpróbálja azt a farmert is, úgyis ritkán jut el vásárolni.

3. Az ing és a farmer is maradhat, egyikből sincs túl sok, övre meg már tényleg rég szüksége van, indul a pénztár felé.

4. Kedvese még a fülkében pózolgat, ő már kifizette a vásárolt holmikat. Legalább ennyi értelme volt. Vállat von egykedvűen és kisétál.

5. Leül odakint, végig pörgeti a facebookot, vár… Vár... Már kicsit idegesen vár… Majd meglátja az orrát lógató kedvesét, fellélegzik egy percre, hogy megszabadult, aztán leesik neki, hogy a körút bizony még közel sem ért véget. :)

Címkék: Humor