10 tipikus női dolog

Minden nőben felmerül a kérdés, hogy vajon miért nekünk adatott meg a nehezebb a sors?! Persze, ettől még jó dolog nőnek lenni és biztos azért kell többet küzdenünk az élettel, mert erősebbik nem ide vagy oda, az nyílt titok, hogy mi sokkal többet elbírunk.

wd.jpg

 

1. Próbálhatod megváltoztatni a rossz fiút, de a sokadik neki futásra úgyis muszáj elfogadnod, hogy nem a te akaraterőddel van a baj, hanem az ő fejében tombol orbitális sötétség.

blog3.jpg

 

2. Bármennyire is szeretnéd, a hajad sosem fog úgy állni, ahogy kinézted abban a menő újságban, tuti, hogy minél többet bajlódsz vele annál hülyébben fog kinézni. Bezzeg ha otthon ülve lustizol a kanapén és nem erőlködsz vele…

3. Lehet esküvő, kirándulás, nyaralás vagy egy előre leszervezett bicikli túra, tuti, hogy akörül várható a várva várt havi jóság. A kedved 180 fokot változik majd fél óránként, a hasad akkora lesz, mint egy lufballon és még a görcsöket is viselned kell, de mindezekkel együtt is tudsz majd mosolyogni és vidáman kiállni a próbát.

4. Azért a mensiben van némi jó is, amellett persze, hogy nőiességed egyik fő szimbóluma, erre hivatkozva minden hónapban felfüggesztheted a rém szigorú diétád és bűnözhetsz kicsit a hormonjaidra hivatkozva.

choco.png

 

5. Lemenni az edzőterembe nem csupán az állóképességed vagy annak hiánya miatt problémás. Találni egy megfelelő sportmelltartót, felöltözni, úgy, hogy ne bámuljanak rád furán a túlöltözött fitness lady imázs és az agyon mosott, fura lány szerepében sem, nem kis kihívás.

6. Az öltözködési kódexet még boncolgathatnánk, de csak egyre térjünk ki; Egy péntek esti buli előtt legalább 6 féle variáció felmerül az esti szettet illetően, még ezzel szemben a kedves barátod, indulás előtt fél órával felkap egy mindig bevált egyszerű inget és kész is a tökéletes party szerkó.

7. Ha Isten ne adja szakításra kerül a sor, tipikus női hiba, hogy biztosan nem tudsz te sem megálljt parancsolni a romantikusabbnál romantikusabb filmeknek, amiket a párnába zokogva élsz csak túl, mégis kényszert érzel rá, hogy megnézd őket.

blog2.jpg

 

8. „Kövér vagyok!” – csokit falok. Ismerős kettőség? Hét elején még bőszen kezdünk bele az újabb szigorú diétába, aztán vagy bejön vagy nem, de legtöbbször péntekre már elmorzsoltunk pár szelet csokikát.

9. A Havernő para. A legtöbbnek lánynak megvannak a saját típusokba szelektálható havernői. Van olyan akivel bulizni lehet jót, de elmélkedni kevésbé, akad, akivel a világot is meg tudod váltani, van akivel shoppingolni szeretsz, és aki csak életed egy bizonyos szakaszában a sorstársad, de ahogy tovább haladsz, el is koptok egymás mellől. Aztán persze van a nagy betűs Barát, akivel bármelyik fenti tevékenységet bármikor tudod űzni.

10. Időszakosan azért neked is eszedbe jut, hogy mennyivel másabb a fiúknak és, hogy talán jobb lett volna férfinak születni, aztán mégiscsak újra meggyőzöd magad arról, hogy nőnek lenni igenis jó dolog!

Címkék: Humor