5 ok, hogy miért is várjuk annyira az újabb Gilmore Girls részeket

Arról már cikkeztem korábban, hogy miért imádjuk annyira nagyon a magyarul Szívek szállodájaként keresztelt amerikai sorozatot. (Lásd: 5 ok, amiért menthetetlen Szívek szállodája rajongók vagyunk) de most itt az ideje, hogy hivatalosan is az új részekre koncentráljunk, hiszen kicsivel több mint 3 hónap és újra Stars Hollowba repítenek minket a legfrissebb történések, ennek örömére összegyűjtöttem azokat az okokat, amik miatt lassan megkezdhetjük a visszaszámlálást novemeber 25-ig.

 

gg.png

5. Amellett, hogy a legújabb előzetes, biztosít minket róla, hogy a lányok az évek alatt szinte semmit sem változtak, a humoruk változatlanságáról is 100% garanciát kaptunk. Ha még nem láttátok volna, akkor íme, a bizonyíték: 

4. Az utánozhatatlan hangulat, melynek a képi megjelenítések, a lányok stílusa, a fentebb említett humor is része, egyértelműen a zenei aláfestések érdeme is. A régi jól megszokott muzsikákkal már tuti, hogy újra találkozhatunk, szóval egy kis keserédes nosztalgiai is vár ránk november utolsó heteiben az új részeket nézve. :)

 

3. Bár a hírek szerint, nem volt zökkenőmentes Melissa Mccarthy megkeresése és a vele való egyeztetés, ám végül biztos, hogy vele is találkozhatunk majd az új évad részeiben. Szóval Sookie visszatér! És ez már önmagában is egy olyan húzóerő, amiért érdemes még jobban várnunk a novembert!

2. Ha Sookie visszajövetele nem lenne elég, akkor örömmel jelentem, hogy kedvenc fiúkáink is jelen vannak a forgatásokon, és bizony fiatalabb hősnőnk szerelmi élete most sem lesz kevésbé izgalmasabb, mint annak idején, ugyanis Dean, Jess és Logan is fel fog tűnni a sorozatban. Ez talán az egyik legizgalmasabb motivácó, hogy valahogy kibírjuk ősz végéig. :)

 

1. És ha mindez nem lenne elég, akkor ezek mellett az is mérvadó lehet, hogy majd 10 év után újra részesei lehetünk kedvenc anya-lánya párosunk életének, és ezzel együtt megtudhatjuk hogyan folytatódott Lorelai és Luke szerelme, vagy, hogy épp mi lett a pályakezdő Rory karrierjével 2007. májusa óta. 

 

Facebook: Rúzsfolt Blog