5 ok, amiért menthetetlen Szívek szállodája rajongók vagyunk

A Gilmore Girls című amerikai sorozatról, őszintén szólva nehezen lehetne rosszat mondani. Jót viszont annál inkább! A sorozat folytatásának forgatásai az utóbbi időkben kezdődtek el, és valószínűleg jövőre már mi is láthatjuk őket. Íme imádatunk főbb okai arról, hogy miért is lettünk a sorozat rabjai és hogy miért várjuk oly nagyon a jövőre érkező folytatást.

 

5. A szívtipró nagy Ő jelöltek 

Melyik hölgytársam ne rajongana a helyesebbnél helyesebb Stars hollow-i pasikért? És jelen esetben nem csupán a helyes pofijukról, vagy a bomba jó testükről beszélhetünk, hanem a jobbnál jobb karakterekről is, hiszen mindegyik Don Juan egyedülállóan izgalmas személyiség is mindemellett! Melyik rajongó ne találgatott volna már róla, hogy vajon ki lesz Rory végleges választottja? De lássuk be, mind három jelölt nagy eséllyel indulna...Nem csak kedvenc hősnőnknél! ;)

4. A csillagok kedves kisvárosa

A fiúk listája, csak egy a rengeteg meggyőző érv mellett! Vegyünk számot az összetartó, olykor már idegesítően de mégis szeretni valóan közvetlen kisvárosi közösségről, ahol mindig történik valami, amiből aztán Miss Patty és Babett bőszen válogathat a heti pletykarovatba. Szerintem sokan vagyunk úgy vele, hogy bizony jó lenne egy ilyen nagyra nőtt családhoz tartozni, hisz maga a légkör is magával ragad bennünket, úgy, ahogy egész Stars holow világa. Mintha a sorozat mellett, kicsit a helyszín rajongóivá is avanzsálnánk ezáltal. :)

 

 

3. Az életszerűség menő!

A sztori felszínességétől, elcsépeltségétől a Szívek szállodája kapcsán sosem kell tartanunk! Csakis olyan dolgok történnek meg a lányokkal, amiket valamennyien már átéltünk, vagy még átélhetünk. Tehát mindig a két lábon járó, kemény mégis szép világ, és az ezzel járó mindennapos problémák bemutatása a cél. Arról nem is beszélve, hogy éppen ezért, szinte mindannyian tudunk azonosulni a lányok életével, nagy szerelmekkel, csalódásokkal, kihívásokkal és stb. Mintha kicsit magunkat is látnánk olykor-olykor a karakterekben.

 

2. A humor, a humor, a humor!

Az, az átkozottul jó humor, ami minden élethelyzetben csak gyógyító hatású lehet. Kedvenc sorozatunkból ez sem hiányozhat, hisz minden epizód jócskán bővelkedik vicces pillanatokkal, vagy még viccesebb odaszólásokkal. Lorelai utánozhatatlan poénjai, vagy Luke mogorva mégis szerethető jelleméből adódó hozzászólások, sokunkat nevetettet már meg még a szomorúbb pillanatokban is. Akár a sorozat egyik fő tanulsága is lehetne, hogy bármi is jön az életben, a mosoly és a nevetés sosem árthat, sőt...! :)

1. Maguk, a Gilmore lányok!

Az anya-lánya kapcsolat új értelmet nyert, mióta ismerjük ezt a sorozatot. A szülő-gyerek viszony egy teljesen más, sokkalta közvetlenebb oldalát ismerhetjük meg, ami valljuk be irigylésre méltó. Baromi jó érzés látni, hogy bizony még működhetnek barátságra alapozó anya-lánya kapcsolatok, ahol a két fél, valóban legjobb barátnőként áll egymás mellett. Ezért is annyira kedves számunkra a sorozat, hiszen a vidámság, a jó pasik és barátságos környezet mellett, az utánozhatatlan anya-lánya páros is méltán a szívünkhöz nőtt az évek során.

FACEBOOK: Rúzsfolt Blog

Címkék: Aktuális, Humor